Úžera.org nie je žalovaná. Definitívne

viac na WWW.MENORUZE.SK

Naše občianske združenie je jedným z tých mnohých zlých, ktorí poškodzujú dobré meno spoločnosti Rapid life životná poisťovňa, a. s., a rôznymi inými spôsobmi jej škodia. Na Okresnom súde Nové Zámky sa kvôli tomu vedie konanie pod sp. zn. 9C/238/2016.

Pokračovať v čítaní: Úžera.org nie je žalovaná. Definitívne

Rapid life: ostatné klamstvá

Zavedenie nútenej správy rozvírilo mútne vody okolo poisťovne Rapid life začiatkom tohtoročného leta. Rozvírené vody sa pomaly upokojujú. No už dávno pred vznikom poisťovne Herakleitos zistil, že nemožno dvakrát vstúpiť do tej istej rieky. A tak sa mediálnou hviezdou stal RNDr. Peter Talán.

Pokračovať v čítaní: Rapid life: ostatné klamstvá

Sme žalovaní. Zatiaľ

viac na WWW.MENORUZE.SK

Už od septembra 2015 sa proti nášmu občianskemu združeniu vedie spor na ochranu osobnosti. Žalobcom je Rapid life životná poisťovňa, a. s., okrem nášho občianskeho združenia je žalovaným aj Roman Jurík (predseda občianskeho združenia). Okresný súd Nové Zámky ešte v októbri 2016 zastavil konanie proti občianskemu združeniu. Nasledovalo odvolanie a postúpenie spisu na Krajský súd v Nitre.

Pokračovať v čítaní: Sme žalovaní. Zatiaľ

Mediálna prestrelka Rapid life verzus NBS

viac na WWW.MENORUZE.SK

Rapid life životná poisťovňa, a. s. konečne dosiahla aspoň čiastočné zadosťučinenie za mnohé príkoria, ktoré musí zažívať od štátu, ale aj od svojich klientov a, zdá sa, že zrejme úplne od každého, kto sa na poisťovňu čo i len pozrie. Rapid life sa na svojom webe www.rapidlife.sk pochválil medzitýmnym rozsudkom Okresného súdu Bratislava I 22C/372/2009-429 z 12. októbra 2015 a potvrdzujúcim rozsudkom Krajského súdu v Bratislave 10Co/25/2016-524 z 21. júna 2016. Už teda vieme, že poisťovni ublížil aj štát.

Pokračovať v čítaní: Mediálna prestrelka Rapid life verzus NBS